Gastbeoordelingen

Jelly's Hoeve scoort gemiddeld een 9.2 uit 328 beoordelingen.
Ligging 8.6
Prijs / kwaliteit 8.9
Staat v/h sanitair 9.5
Hygiëne 9.5

Super camping, schoon, luxe en midden in de natuur

We hebben genoten in onze herfstvakantie! Prachtige plek midden in de natuur, je loopt zo het bos in... Camping is luxe, heerlijke douches en sanitair. Aan alles is gedacht kan alleen maar complimenten geven! De plek is ook fantastisch, je bent overal dichtbij. Of je nu de natuur opzoekt of de stad (Meppel is een aanrader) of je wilt cultuur snuiven (Westerbork dichtbij) alles is binnen handbereik. Het dorpje ligt op minder dan 5 minuten lopen, een leuk restaurant om de hoek en winkels (AH). Je waant je ver van de bewoonde wereld (Het westen....) in de zee van ruimte, prachtige natuur en de rust die dit stukje Drenthe biedt! En tot slot is de eigenaresse een hartelijke goede gastvrouw! Wij zijn zeker van plan om weer eens terug te komen!
Op vakantie geweest met partner 28-10-2018

Fantastisch

Mooie, zeer goed onderhouden camping van alle gemakken voorzien. Uitstekend sanitair. Zeer gastvrije campingeigenaren. Prachtige omgeving waar je volop kam fietsen en wandelen. Havelte is een erg leuk dorp. Een bezoekje aan het Wijngoed Havelte was ook een succes. We moesten wel wennen aan het geluid van de weg die er langs loopt, maar daar hadden we al snel geen erg meer in. Kortom, wij komen graag terug.
Op vakantie geweest met partner 23-10-2018

Fantastisch!

Altijd een prettig verblijf met enorme service en gastvrijheid!
Op vakantie geweest met partner 16-10-2018

Fantastisch !

We hebben weer een heerlijk ontspannende vakantie gehad, op de mooie camping waar men er alles aan doet om het je naar de zin te maken.
Op vakantie geweest met partner 2-10-2018

Fantasisch

Perfecte, rustige camping aan de rand van Havelte.Sanitair zeer schoon evenals de afwasruimte. Prijs/kwaliteit in overeenstemming. Eigenaren zijn immens vriendelijk. Tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met partner 29-9-2018

Voor een herhaling vatbaar.

mooie ruimte plekken met goede privacy en dichtbij de dorpskern van Havelte. Iets minder is het verkeerslawaai van de autoweg pal naast de camping. Hoewel er geluidschermen zijn aangebracht heb ik dit toch als storend ervaren. ´s Avonds en ´s nachts is het zeker minder.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2018

Eindelijk een camping waar alles klopt.

Duidelijk is dat de eigenaren zich heel goed ingeleefd hebben in hoe een camping eruit hoort te zien. Alles klopte werkelijk, van het keurige sanitair zonder tekortkomingen en 100% ingericht zoals het overal zou moeten. De inrichting van de plaatsen met de juiste praktische oplossingen voor vuil water en kranen. En dan de servicegerichte beheerders, een mooie combinatie van gemoedelijkheid en professionaliteit. En dan de prachtige fietsmogelijkheden en nabijheid van het dorp. Wij zijn kritische camperaars, maar we hebben geen verbeterpunten kunnen vinden.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2018

Gewelig

Een geweldige knusse en schone camping.Sanitair uitstekend.Verse broodjes s'morgens en je wandeld zo de natuur in.Eigenaren zeer vriendelijk.Een echte aanrader.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Echt genieten in een mooie omgeving

We hebben een heerlijke week gehad. De camping is kleinschalig en straalt rust uit, het sanitair is super en de gastvrouw/gastheer zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De ligging van camping is ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten, gelegen aan het randje van een natuurgebied en op loop afstand van Havelte. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Fantastich

geweldige omgeving om te fietsen
Op vakantie geweest met partner 23-9-2018

Fantastisch

Geweldige eigenaren die ontzettend hun best doen om het je naar de zin te maken, veel fiets en wandelroutes kun je vanaf de camping doen, en schoon sanitair, wat ook belangrijk is.
Op vakantie geweest met partner 22-9-2018

Uitstekend verblijf, kom zeker terug

Uitstekend sanitair/hygiene. prettige /vriendelijke beheerders. ruime plekken. Prima ligging tav de natuurgebieden Jammer van de nabij gelegen provinciale weg, hoewel na enige tijd het geluid niet erg meer stoort.
Op vakantie geweest met partner 22-9-2018

Geweldig

Prima camping. Gastvrije eigenaren. Ruime plekken. Camping is niet groot en rustig. Prijs en kwaliteit was prima in balans. Waren even bang voor de drukke n -weg waar de camping aan ligt maar deze viel 100% mee. Zeker geen camping voor kinderen. Sanitair was uitstekend en schoon. Ook de omgeving is mooi. Goede fiets omgeving. Kortom lekker weekje gehad. Het enige wat wij miste was gescheiden afvalbakken.
Op vakantie geweest met partner 18-9-2018

Fantastische camping, wij komen zeker terug.

Mooie ligging, vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij hadden een mooie plek met prachtig uitzicht. Schoon sanitair met veel handige snufjes. Prachtig fietsgebied en dichtbij het dorp Havelte.
Op vakantie geweest met partner 12-9-2018

Sorry, niets voor mij/ons.

Omgeving prachtig met veel en goede fietsroutes. Camping helaas dicht bij de weg met veel verkeer dag en nacht dus amper echte stilte. De 4 douches zijn te weinig voor al de gasten en vooral morgens is het toiletgebouw dampig van het douchen en ruikt dan niet fris van de menselijke uitwerpselen. de plaatsen staan dicht op elkaar zodat ik de hele week tegen de auto van de buurman heb aangekeken die zijn auto voor zijn caravan had staan waarschijnlijk om zo wat privacy te hebben.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2018

Fantastisch

Fantastische camping heel rustig vriendelijke mensen mooi sanitair
Op vakantie geweest met partner 10-9-2018

Tot volgend jaar !

Rust, ruimte, sanitair allemaal prima in orde! Vriendelijke beheerders Naastgelegen weg is wat rumoerig, maar niet storend
Op vakantie geweest met partner 7-9-2018

SUPER

Het is n super camping, hele mooie rustige plaatsen, prima gezellige sanitair, leuke bibliotheek , en, daar kan de camping niets aan doen, maar n prachtige omgeving, al met al een heerlijk verblijf, om zeker terug te komen!
Op vakantie geweest met partner 5-9-2018

Geweldige camping, we komen zeker nog eens terug

+ Kinderloze camping, sanitair ontzettend schoon. Grote plaatsen - Overdag is de provinciale weg goed te horen
Op vakantie geweest met partner 2-9-2018

Goed verzorgde nette camping

Duidelijk concept en ditto uitvoering. Nette, goed verzorgde camping.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2018

Zeker voor herhaling vatbaar. Top.

Super rustige, nette camping. Voorzieningen zijn zeer goed en netjes. Ellen en Roger zijn super behulpzaam en vriendelijk. Zeer mooie omgeving voor fietsen en wandelen.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2018

Fantastische Camping

Mook sanitaire schoon fris rustige Camping.
Op vakantie geweest met partner 30-8-2018

Geweldig

Prima camping en geweldig uitgangspunt om de natuur te beleven.
Op vakantie geweest met partner 27-8-2018

De moeite waard om terug te komen!

Het is een mooie, goed verzorgde en gezellige camping. Het sanitair is echt prachtig. De camping is ingedeeld in kleine veldjes. De eigenaren zijn zeer gastvrij en klantvriendelijk. Regelmatig kwamen zij een praatje maken met de gasten. Geen kinderen is niet erg want je komt nu even echt tot rust.
Op vakantie geweest met partner 25-8-2018

Geweldig

Een mooie omgeving. Winkels vlakbij de camping. Een kind vrije camping. Mooie ruime plaatsen
Op vakantie geweest met partner 24-8-2018

Fijne camping, jammer van de slechte plek

Mooi verzorgde camping met schoon sanitair. Het zag er gezellig uit en met fijne hoge toiletpotten met zelfs steunen aan de wand. De afwasgelegenheid was netjes en lekker ruim. De douches waren prima, netjes en schoon, jammer dat je dmv een tijdklok maar 5 min kunt douchen. Persoonlijk vind ik dat erg kort. We hadden een plek gereserv. en kregen plts 15 toegewezen, maar helaas bleek dit geen goede plek te zijn. Een vreemd gevormde en daardoor kleine plek. Dit vonden we erg jammer omdat de meeste plaatsen wel mooi en ruim zijn. De eigenaar gaf aan de plek vlgnd jaar te willen vergroten, maar daar hadden wij nu niks aan. Bovendien stonden we onder een eik waar (door de droogte en eerder dan normaal) de hele dag eikels naar beneden vielen! Buiten zitten was daardoor eigenlijk niet mogelijk. Dit ook aangegeven bij de eigenaars. Een goed gebaar dmv een compensatie zou heel mooi zijn geweest maar helaas hebben zij hier niets mee gedaan.
Op vakantie geweest met partner 23-8-2018

Komen nogmaals terug maar dan voor langere periode

Wij maakte een lang weekend gebruik van het appartement in het hoofdgebouw van de camping. Schoon en netjes ingericht met een grote slaapkamer met fijne bedden op eerste verdieping. Veel mogelijkheden om knooppunt routes te fietsen vanaf deze locatie. Wij komen nog eens terug voor een weekje fietsen.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2018

Voor herhaling vatbaar

Geweldige lokatie; zonder kinderen, wat een verademing. Geen gevoetbal, gefiets en getennis langs de tent en de auto. Heerlijk
Op vakantie geweest met partner 21-8-2018

Geweldige camping

Prima plek om te verblijven alles was perfect verzorgd. Gastheer - en gastvrouw waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Op vakantie geweest met partner 21-8-2018

Komen zeker nog een keer terug.

Ik vond het beheer zeer professioneel. Kwamen regelmatig een rondje camping maken met een persoonlijk praatje. Werkte beiden hard aan het voor iedereen naar de zin te maken. Prima sanitair. Mooie indeling op grote plaatsen. Verbeter puntje: dat je met je lege glazen flessen naar de AH moet. Het geluid van de weg was soms storend ondanks de goede hoge geluidswal. Dus valt onder overmacht.
Op vakantie geweest met partner 15-8-2018

In een woord, prima camping.

Een rustige goed onderhouden camping. Uitmuntend goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen. Zeer vriendelijke eigenaars! Lopen zelf regelmatig over camping. Altijd bereid voor een praatje.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2018

Erg rustgevend

Erg rustig op de camping en van alle gemakken voorzien. Goed schoon sanitair, De kampeerplaatsen mooie grote
Op vakantie geweest met partner 10-8-2018

Fantastisch

Zeer goede kwaliteitsvolle camping. Prachtig sanitair en zeer vriendelijke behulpzame eigenaars. Het concept van kinderloze camping is voor ons wel een pluspunt. Enige "nadeel" is de nogal lawaaierige rijksweg maar dat komt waarschijnlijk omdat wij de stilte gewoon zijn. Zeker aan te raden.
Op vakantie geweest met partner 10-8-2018

Voor herhaling vatbaar.

Drukke weg dichtbij de camping. Jammer. Verder een fijne camping.
Op vakantie geweest met partner 10-8-2018

Prima camping

Mooie en rustige camping zonder kinderen. Veel mooie plaatsen. Er is een strook langs de provinciale weg met verkeerslawaai, ondanks mooi weggewerkte geluidswal. Prima sanitair. Onze plek had gelukkig veel schaduw. Wel fijn tijdens een hittegolf. Mooie uitvalsbasis om flink te fietsen.
Op vakantie geweest met partner 8-8-2018

Mooie camping

Het is een gezellige schone camping, keurige wc en wasgelegenheid. Vriendelijke camping eigenaren die je op de eerste dag verwelkomen. De camping is verdeeld in verschillende veldjes met veel bomen en struiken. wij komen zeker nog een keer terug. Nadeel is de verkeersweg die er naast loopt ze hebben wel een geluidsmuur geplaatst, maar je wend er ook wel aan. Een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 7-8-2018

Heerlijk.

Wij hadden een appartement op Jelly's Hoeve. Wat we normaal als geweldig ervaren (hele dag terras met zon) was deze zomer natuurlijk een minpuntje met 32 graden, daarom gaan we nog eens terug met 'normaal' weer om daarvan te genieten. Datzelfde geldt voor de omgeving, die fantastisch is, maar door de hitte ondernamen we niet zo heel veel. Het appartement is prima, ruim, schoon. Heel prettig dat er ook een toilet boven is. Uitstekende bedden. Jammer is wel dat het verkeer langs de Drentse Hoofdvaart ondanks de geluidswal goed te horen is. Daarom voor de ligging ook een iets lager cijfer. We komen zeker een keer terug voor Dwingelder Veld en de Weerribben. Het Drents-Fries Wold is werkelijk prachtig en veel bos, dus met warmte ook goed te doen. Ook een pluspunt in deze omgeving: er zijn heel veel leuke restaurantjes. Om uit eten te gaan (kan met de fiets of wandelend) raden we Ludiek in Havelte aan. Werkelijk super!
Op vakantie geweest met partner 5-8-2018

Wij hebben beleeft wat er beloofd werd.

Heerlijke rustige camping. Goed verzorgd sanitair, uitstekende WiFi maar vooral mooi gelegen. Dichtbij prachtige natuurgebieden om in te fietsen en te wandelen meteen vanaf de camping. Maar ook dicht bij het dorpscentrum met eetgelegenheden en supermarkten. Voor ons een lang weekend genieten.
Op vakantie geweest met partner 31-7-2018

Kom zeker terug!!!

Sanitair top met vaatdoekjes, kleerhaken en elke douche een goede trekker! Fantastische camping in ‘t groen geleid door fanatieke kampeerders!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-7-2018

Uitstekende camping. Een aanrader.

Prima camping met mooie plaatsen. Helaas geen gras op de camping vanwege de droogte. Mooi en vooral schoon sanitair, heerlijke broodservice in de morgen. Zeer uitgebreide toeristen info beschikbaar. Top. Het concept van geen kinderen is ons goed bevallen. Lekker rustig en geen gefietst/geren/geschreeuw. Wij vonden het alleen jammer dat er wel honden waren, maar we hebben daar geen last van gehad. Ik zou wel de grote vuilnisbakken wat verder weg zetten ivm stank.
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Kindvrij kamperen

Fijne camping ...…………………
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Een super adres voor n kort of lang(er) verblijf!

We hebben een fantastisch weekend gehad in een van de appartementen. Heel smaakvol ingericht en zeer comfortabel. Ellen en Roger zijn heel attent en vriendelijk en hebben ons geweldig geinformeerd over alle attracties/recreatiemogelijkheden in de buurt. Prachtige omgeving, veel te doen. De voorzieningen zijn keurig onderhouden, alles top!
Op vakantie geweest met partner 29-7-2018

Geweldig

Prachtige camping, goed verzorgd, schoon sanitair en vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 24-7-2018

Heerlijk

Voor het derde jaar op rij een bezoek gebracht aan deze heerlijke camping, we hadden natuurlijk fantastisch weer in Nederland en dit in combinatie met de prachtige plaatsen en meer dan schone sanitair en natuurlijk de vriendelijke eigenaren Ellen en Roger hebben er voor gezorgd dat wij weer een heerlijke vakantie hebben gehad!
Op vakantie geweest met partner 19-7-2018

Aanrader

Mooie, rustige camping met mooie plekken en prima sanitair.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Fantastisch

Wat een prachtige camping en met een leuk concept kamperen zonder kinderen. Vriendelijke eigenaars in een woord alles was super! Wij hebben een mooi test weekend gehad met onze nieuwe tenttrailer van reisorganisatie. Voor herhaling vatbaar om de volgende keer te komen fietsen in de omgeving. Nog wel lekker kunnen shoppen in Meppel.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Fantastisch

Het is een heel fijne intieme camping. Er zijn 5 veldjes waarop steeds ongeveer 8 kampeerunits kunnen staan. Het ligt aan de rand van het dorpje. Je bent binnen luttele minuten bij de supermarkt. Direct naast de camping wandel of fiets je zo een natuurgebied in waar je reeen kunt spotten en mooie foto’s kunt maken van de zonsopkomst . Voor fietsers is er een fraai aanbod van mooie fietspaden en wat verder weg is het drents fries wold ook beslist een aanrader. Je wordt door Ellen en Roger heel vriendelijk benaderd en maken graag een praatje met de campingasten. Ze helpen je graag met ideeën en suggesties. Er was altijd heet water om te douchen of de afwas te doen. Kortom een heel fijne plek om te vertoeven. We zouden eigenlijk 2 weken blijven en het werden bijna 4 weken. We komen er vast nog eens terug. Er zullen vast mensen zijn die het geluid van de rijksweg achter de camping hinderlijk vinden.
Op vakantie geweest met partner 14-7-2018

Relaxed

Mooie rustige camping Een bijzondere ervaring, een weekje zonder kinderen, hoe lief die ook zijn.
Op vakantie geweest met partner 14-7-2018

Rustige, gezellige camping

Hele vriendelijke behulpzame eigenaren. De camping wordt keurig onderhouden met super schoon sanitaire.
Op vakantie geweest met partner 12-7-2018

Geweldig

Wat een top camping ! met zeer hulpvaardige eigenaren en waar het aan niks ontbreekt
Op vakantie geweest met partner 9-7-2018

Logo award Gold1

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1