Seniorencamping in Drenthe

Op seniorencamping Jelly's Hoeve in Drenthe geniet u van rust, ruime kampeerplaatsen en de natuur. Onze seniorencamping ligt aan de rand van een mooi natuurgebied zodat u direct kan wandelen en fietsen in de mooie omgeving.  

Seniorencamping met goede voorzieningen

seniorencamping drentheOp onze seniorencamping in Drenthe spelen rust en privacy een belangrijke rol. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Op de seniorencamping treft u een bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende Wifi. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Kamperen zonder kinderen

Wij richten ons specifiek op gasten die zonder kinderen willen kamperen. Daardoor biedt onze camping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Onze camping heeft dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen.

Wilt u voordat u komt kamperen in Drenthe onze camping zelf bekijken? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag op onze camping voor een rondleiding.

Service en gastvrijheid!

  • seniorencamping drentheKampeerplaatsen met 10 ampère electra
  • Wifi op het gehele terrein
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
  • Bibliotheek met gratis boekenuitleen
  • Toeristische informatie en folders op de receptie
  • Wandel- en fietsknooppuntkaarten
  • Dagelijks verse broodjes en kranten

Dat is pas genieten!

Een dagje er op uit van onze seniorencamping

De provincie Drenthe heeft een hoop te bieden wanneer u er een dagje op uit wilt gaan. Actief of ontspannen, cultuur of museum, voor jong en oud, er is van alles te beleven. Seniorencamping Jelly's Hoeve ligt bijvoorbeeld vlakbij de mooie golfbaan van Havelte. Of ga een dagje winkelen in Meppel, Assen, Hoogeveen of Zwolle. Havelte heeft ook veel te bieden wanneer u culinair uit eten wilt of uw maaltijd wilt afhalen.

Logo award Gold1

9,2 328 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1