Rustige camping Drenthe

Op zoek naar een kleine, rustige camping in Drenthe? Midden in de prachtige natuur van Havelte vindt u Camping Jelly's Hoeve, een rustige camping. Camping Jelly's Hoeve is een kleinschalige camping met een gemoedelijk karakter. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor u als kampeerder. Wij doen onze uiterste best om van uw vakantie een droomvakantie te maken. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij proberen u van uw ideale plekje op de camping te voorzien.

groene campingOnze rustige camping in Drenthe beschikt over gezellige kleine veldjes, met zeer ruime kampeerplaatsen. Wilt u liever een plekje in de schaduw van de bomen of staat u liever in de zon? Wanneer u komt kamperen bij de rustige camping in Drenthe zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeuren.

Geen kinderen op onze rustige camping

Onze kampeerplaatsen – met 10 ampère elektra - zijn ruim van opzet en voorzien van mooie groene hagen zodat u optimaal kunt genieten van een rustige ontspannen vakantie. Op camping Jelly's Hoeve zijn geen logerende kinderen. Dit garandeert net dat extra beetje rust voor onze gasten.

groene campingDoor de ligging van de camping aan de rand van Havelte stapt u direct de natuur in. Wandelen en fietsen in de omgeving is dan ook zeker een aanrader. Havelte ligt in de 'Parel van Drenthe' en is één van de mooiste gebieden van de provincie Drenthe.

De voorzieningen op onze rustige camping zijn helemaal ingericht op een ontspannen vakantie. Wat dacht u van uitstekende Wifi op elke plek, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, dagelijks verse broodjes en de krant.

Lekker uitrusten op een kleine, rustige, camping in Drenthe? Kom naar Jelly's Hoeve, een comfortabele, rustige camping.

Fietsen in Drenthe

Heerlijk fietsen in Drenthe. Als u een fietsliefhebber bent dan weet fietsprovincie Drenthe u zeker te boeien. Fietsen in Drenthe is genieten van vele kilometers fietspaden welke u leiden naar de mooiste plaatsen in de provincie. Dat genieten begint al direct vanaf onze rustige camping in Havelte. U fietst direct de mooie landelijk omgeving in van Havelte en omstreken. Bekijk ook eens de fietsroutes die wij voor u geselecteerd hebben. Ook op onze Jelly's Hoeve App zijn een aantal mooie fiets- en wandelroutes voor u beschikbaar.

Fietsen via het fietsknopppuntensysteem

In Drenthe kunt u gebruik maken van het fiets knooppuntensysteem zodat u langs de mooiste plekjes van de provincie fietst. U bepaalt zelf welke route u gaat fietsen in Drenthe en het aantal kilometers. De routes zijn dubbelzijdig bewegwijzerd zodat u in twee richtingen kunt fietsen. U fietst van knooppunt naar knooppunt via de genummerde tracéborden. Onderweg ziet u mooie coulissen landschappen, pittoreske dorpjes en nog veel meer.

Logo award Gold1

9,3 369 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video
Newsletter
  • Bottom-slider-1