Ontspannen en er-op-uit in de omgeving van Havelte

mountainbike routes havelte 300 06De omgeving van Havelte biedt meer dan alleen rust en natuur. Drenthe heeft vele gezellige pittoreske dorpjes, hunebedden en culturele bezienswaardigheden. De provincie Drenthe biedt zowel voor een rustige vakantie mogelijkheden als voor een actieve vakantie. Drenthe heeft het allemaal.....

Een actieve vakantie in Drenthe

Voor een actieve vakantie kunt u zeker gaan kamperen in Drenthe. Camping Jelly's Hoeve ligt midden in de bossen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Een fietstocht over de Drentse heide, picknicken bij de hunebedden, om vervolgens een eind te wandelen door de Nationale Parken in de directe omgeving van Havelte. Het kan allemaal.

Kom tot rust in de natuur van de Nationale Parken

prachtige omgevingcamping jellyshoeve havelte 300 01De omgeving van Havelte biedt maar liefst 3 Nationale Parken, te weten Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park de Weerribben en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Elk afzonderlijk bieden veel natuurschoon waar u uren kunt wandelen en fietsen. Wanneer u gaat kamperen op Camping Jelly's Hoeve kunt u vanaf de camping zo naar de Nationale Parken fietsen. Uiteraard helpen wij u graag op weg en bieden u wandel- en fietsroutes aan op de receptie.

Een museum bezoeken in Drenthe

Drenthe heeft niet alleen veel fraaie natuur, maar biedt ook cultuur en historische bezienswaardigheden. In de directe omgeving van Havelte kunt u diverse musea bezoeken. Wij hebben vast een selectie voor u gemaakt. Lees hier meer over de diverse musea in de omgeving.

Bezienswaardigheden in Drenthe

Voor een gezellig dagje uit kunt u vele kanten op in Drenthe. Wat dacht u bijvoorbeeld van de dierentuin in Emmen, of het Vlinderparadijs Papiliorama. Ook hier hebben wij vast een kleine selectie voor u gemaakt. Lees meer over de diverse bezienswaardigheden in Drenthe.

Heerlijk uit eten in Havelte

Het gezellige dorpje Havelte heeft een divers aanbod aan restaurants. Op nog geen 300 meter loopafstand bevinden zich diverse restaurants. Uiteraard kunt u ook bij de Chinees of Italiaan uw favoriete maaltijd afhalen en lekker bij of in uw caravan opeten.

Logo award Gold1

9,3 340 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1