fbpx

Culinair uit eten op loopafstand

Het gezellige dorpje Havelte heeft een divers aanbod aan restaurants. Op nog geen 300 meter loopafstand bevinden zich diverse restaurants. Uiteraard kunt u bij de Chinees of Italiaan uw favoriete maaltijd afhalen en lekker bij of in uw caravan opeten. Voor een gezellige avond uit kunt u bijvoorbeeld eten bij LUDIEK, het Knooppunt of restaurant de Rand van Havelte allemaal op loop cq fietsafstand van onze camping.
Onderstaand vindt u een overzicht van alle restaurants in de directe omgeving van de camping, of bekijk de selectie in de omgevingsplattegrond.

LUDIEK eten - slapen

LUDIEK is speels, eigenzinnig, stoer en vooral voor iedereen. U kunt terecht voor een lekkere kop koffie met gebak of u laat zich verwennen met een heerlijke lunch of diner in het sfeervolle restaurant of op het mooie buitenterras.r.

Adresgegevens:
Dorpstraat 16, Havelte. Telefoon: 0521 - 34 51 55. www.ludiekhavelte.nl 

Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Long Pin

Het adres voor: à la carte, Chinees-Indische rijsttafel, verrassingsmenu, catering en afhaalgerechten.

Adresgegevens:
Dorpsstraat 61, Havelte. Telefoon: 0521 - 34 11 58. www.longpin.nl 

Eetcafé 't Knooppunt

Bij eetcafé 't Knooppunt vindt u nog de ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid. U kunt er terecht voor lunches, plates, thema-avonden enz.

Adresgegevens:
Dorpsstraat 21, Havelte. Telefoon: 0521 - 34 12 26. www.knooppunt-havelte.nl 

De Rand van Havelte

De keuken van het sfeervolle restaurant is 7 dagen per week geopend tot 20:00 uur. U kunt hier terecht voor een verse kop koffie of thee, lunch en diner. Voor gezelschappen tot 40 personen kan er worden gereserveerd. Ook voor een avondpartij met drankjes en hapjes uit eigen keuken. Eventueel uit te breiden met 60-70 en 80-jaren muziek van D.J. Wiebe die plaatjes draait net als vroeger. Ons motto: Lekker & Gezellig!

Adresgegevens:
Wandelbosweg 10, Havelte. Telefoon 0521 - 34 12 70. www.derandvanhavelte.nl 

IJssalon-Pizza Rimini

Héérlijk huisgemaakt Italiaans ijs én ambachtelijke pizza's; U kunt deze zomer weer genieten bij Rimini! Zonnig en fraai gelegen op een fantastische plek in Havelte, Drenthe. Voor ons Rimini©-ijs gebruiken we grondstoffen uit de beste streken in Italië, we werken met kwaliteitsrecepten, verfijnen die waar dat mogelijk is en maken er - ook voor het oog - wat leuks van. Op vrijdag, zaterdag en zondag bakken we vanaf 17.00 uur heerlijk verse huisgemaakte Italiaanse pizza's!

Adresgegevens:
Dorpsstraat 46, Havelte. Telefoon: 0521 - 85 22 51. www.ijssalonrimini.nl 

Snackbar Snack & Zo 

Met een groot assortiment snacks en een gezellig buitenterras.

Adresgegevens:
Piet Soerplein 1, Havelte. Telefoon: 0521 - 34 24 61. www.snackenzo-havelte.nl 

Ons Huus, Golfclub Havelte

Een sfeervolle ambiance en gastvrije ontvangst zorgen ervoor dat u na een rondje golf, een wandeling of fietstocht in de Havelter bossen geniet van een kopje koffie, een heerlijke (zaken)lunch, borrel, wisselende golfspecials of smakelijk diner.

Adresgegevens:
Kolonieweg 2, Havelte. Telefoon: 0521 – 34 31 34. www.golfclubhavelte.nl

Logo award Gold1

9,4 412 beoordelingen

Gebruik nu

Onze app

Bekijk de webapp

Maak een

virtuele tour

Bekijk video
Newsletter
  • Bottom-slider-1