fbpx

In de omgeving van Havelte kunt u uren wandelen en fietsen

Wanneer u gaat kamperen op camping Jelly's Hoeve, kampeert u dicht bij de bossen en de heide. De camping ligt aan de rand van een drietal Nationale Parken in Drenthe, te weten Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park de Weerribben en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kunt u uren wandelen en fietsen en genieten van al het natuurschoon.

Camping Jelly's Hoeve heeft gratis wandel en fietsroutes voor u

Wanneer u kampeert op camping Jelly's Hoeve wilt u wellicht alle mooie plekken van de omgeving Havelte zien. Wij hebben daarom voor u een aantal wandelroutes en fietsroutes geselecteerd. Zowel korte als lange routes en door diverse natuurgebieden in de omgeving. Bij de receptie kunt u de wandelroutes en fietsroutes gratis verkrijgen. De kaarten met een overzicht van de fietsknooppunten hebben wij namens de VVV in de verkoop.

Drenthe heeft een fietsknooppuntensysteem, zo ziet u alle mooie plekken van de omgeving

In Drenthe kunt u gebruik maken van het zogeheten fietsknooppuntensysteem. Diverse Drentse fietsroutes leiden u langs de mooiste plekjes van de provincie. Alle routes staan duidelijk aangegeven door de ANWB. Lees hier meer over de fietsknooppuntroutes.

Newsletter
  • Bottom-slider-8
  • Bottom-slider-4
  • Bottom-slider-3
  • Bottom-slider-7