Bezienswaardigheden in Drenthe

Voor een gezellig dagje uit kunt u vele kanten op in Drenthe. Wat dacht u bijvoorbeeld van de dierentuin in Emmen, of het Vlinderparadijs Papiliorama. De directe omgeving van Havelte biedt een hoop mogelijkheden voor jong en oud. Op de receptie van camping Jelly's Hoeve vindt u diverse folders en brochures van bezienswaardigheden in de regio. Kom gerust eens binnen, wij geven u graag tips en adviezen. Onderstaand hebben wij een kleine selectie voor u gemaakt.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied.
Wildlands Emmen is te bereiken vanuit Jelly’s Hoeve met openbaar vervoer en auto.

www.wildlands.nl

Vlinderparadijs Papiliorama

Dichtbij het natuurpark 'Havelterberg' net buiten Havelte ligt Vlinderparadijs Papiliorama, één van de grootste overdekte tropische vlindertuinen van Europa.
In de ruim 900m2 grote kas vliegen honderden vlinders afkomstig uit diverse regio's over de hele wereld. Kleurrijke juweeltjes van de natuur vliegen rondom de bezoekers. Bekijk en fotografeer deze schitterende vlinders.

Adresgegevens:
Van Helomaweg 14
7971 PX Havelte
Tel: 0521-34 21 55
www.vlinderparadijs.nl

Vogelpark Taman Indonesia

Bij een bezoek aan Taman Indonesia waant u zich in de tropen. U komt oog in oog te staan met exotische vogels en zoogdieren zoals Gelatiks, Balispreeuwen, Djalaks, Muntjaks, Kleinklauw-otters, Maleisische Stekelvarkens en tropische eekhoorns. Taman Indonesia herbergt een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels, aangevuld met tal van kleine Aziatische zoogdieren. Naast genieten van deze bijzondere dieren kunt u een kijkje nemen in een originele Indonesische paalwoning van het Mentawai eiland of plaatsnemen in een echte Indonesische driewieler (bajaj).

Adresgegevens:
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Tel: 0521-51 11 89
www.taman-indonesia.nl 

 

Logo award Gold1

9,3 405 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video
Newsletter
  • Bottom-slider-1