Kamperen midden in de natuur - natuurcamping Jelly's Hoeve

Kamperen midden in de natuur op een natuurcamping is de ultieme beleving van wat de natuur te bieden heeft. Camping Jelly's Hoeve in Drenthe biedt u deze mogelijkheid. Wij zijn het alternatief voor een natuurcamping. Waarom? De camping bevindt zich midden in de 'Parel van Drenthe' één van de mooiste natuurgebieden van deze provincie. En.. te midden deze prachtige natuur geniet u van het comfort en de rust op Jelly's Hoeve. 

Direct de natuur in....

Vanaf de camping loopt u direct het bos in Of pak de fiets en fiets één van de vele fietsroutes die wij voor u klaar hebben liggen. Havelte en omgeving bieden vele mogelijkheden met mooie kleine dorpjes, bos, heide, water en hunebedden. Gaat u liever wandelen? Wij hebben ook diverse wandelroutes voor u klaar liggen zodat u de natuur nog beter kan ontdekken.

Voorzieningen afgestemd op de gasten

Op onze natuurcamping in Drenthe spelen natuur, rust en privacy een belangrijke rol. Onze camping is er dan ook speciaal voor mensen die gaan kamperen zonder kinderen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Op de camping treft u een bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende Wifi op elke plek. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Kamperen zonder kinderen

Wij richten ons specifiek op gasten die zonder kinderen willen kamperen. Daardoor biedt onze camping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Onze camping heeft dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen.

Beleef het zelf

Wilt u voordat u komt kamperen in Drenthe onze camping zelf bekijken? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag op onze camping voor een rondleiding.

Jelly's Hoeve biedt service en gastvrijheid!

  • Zeer groene camping
  • Kampeerplaatsen met 10 ampère electra
  • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
  • Bibliotheek met gratis boeken uitleen
  • Toeristische informatie en folders op de receptie
  • Wandel- en fietsknooppuntkaarten en gratis routes
  • Dagelijks verse broodjes en kranten

Dat is pas genieten!

Logo award Gold1

9,2 328 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1