Natuurcamping Drenthe - kamperen midden in de natuur op Jelly's Hoeve

Kamperen op een natuurcamping in Drenthe betekent genieten van ultieme rust en natuur. Natuurcamping Jelly's Hoeve in Drenthe biedt u deze mogelijkheid. Onze natuurcamping bevindt zich midden in de 'Parel van Drenthe' één van de mooiste natuurgebieden van Drenthe. En.. te midden deze prachtige natuur geniet u van het comfort en de rust op Jelly's Hoeve. 

Puur natuur op natuurcamping Jelly's Hoeve

natuurcamping drentheVanaf onze natuurcamping in Drenthe loopt u direct het bos in Of pak de fiets en fiets één van de vele fietsroutes die wij voor u klaar hebben liggen. Havelte en omgeving bieden vele mogelijkheden met mooie kleine dorpjes, bos, heide, water en hunebedden. Gaat u liever wandelen? Wij hebben ook diverse wandelroutes voor u klaar liggen zodat u de natuur nog beter kan ontdekken.

Voorzieningen afgestemd op de gasten

Op onze natuurcamping in Drenthe spelen natuur, rust en privacy een belangrijke rol. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Op de camping treft u een bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende Wifi op elke plek. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Kamperen zonder kinderen op natuurcamping Jelly's Hoeve

Wij richten ons specifiek op gasten die zonder kinderen willen kamperen. Daardoor biedt onze natuurcamping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Onze camping heeft dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen.

Beleef het zelf

Wilt u voordat u komt kamperen in Drenthe onze natuurcamping zelf bekijken? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag op onze camping voor een rondleiding.

Natuurcamping Jelly's Hoeve biedt service en gastvrijheid!

  • natuurcampingZeer groene camping
  • Kampeerplaatsen met 10 ampère electra
  • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
  • Bibliotheek met gratis boeken uitleen
  • Toeristische informatie en folders op de receptie
  • Wandel- en fietsknooppuntkaarten en gratis routes
  • Dagelijks verse broodjes en kranten

Dat is pas genieten!

Logo award Gold1

9,2 328 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1