Fietsarrangement in Drenthe Jelly's Hoeve Havelte

Met ons aantrekkelijke fietsarrangement kunt u genieten van de rust, de ruimte en de natuur die onze provincie u biedt. Drenthe kent een uitgebreid netwerk van fietspaden zodat u op eigen houtje eindeloos kunt fietsen. We raden u aan om gebruik te maken van het knooppuntensysteem. Dit zorgt er voor dat u eenvoudig langs de mooiste plekjes in de natuurgebieden komt, waarvan de hunebedden misschien wel de bekendste zijn.
Maar u komt ook door allerlei natuurgebieden die in Zuidwest Drenthe liggen, zoals het Uffelter Binnenveld en het Holtingerveld. Ook op fietsafstand liggen 3 Nationale Parken, te weten het Dwingelderveld, de Weerribben en het Drents Friese Woud.

In het Holtingerveld vindt u de schaapskooi van de Holtinger schaapskudde en een vlindertuin. Bovendien starten daar de routes die u leiden langs bezienswaardigheden uit de 2e Wereldoorlog. En... als u daar toch bent mag een tocht langs de Havelterberg eigenlijk niet ontbreken.

MTB routes in de omgeving van Havelte

De MTB routes in de omgeving van Havelte zijn tot stand gekomen door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Deze kregen van defensie de gelegenheid om in de buitenring van het defensieterrein Havelte-West een parcours aan te leggen. In 2014 werd aan de andere kant van Havelte de route Havelte Oost aangelegd. Alle routes hebben als vertrekpunt de toegangspoort van het Holtingerveld.

Extra voordelig fietsarrangement in Drenthe

Om het voor u extra aantrekkelijk te maken hebben wij een mooi fietsarrangement samengesteld; 1 week kamperen (inclusief 10 ampère elektra, wifi, douchen, dagelijks twee verse broodjes naar keuze, fietskaart en fietsroutes, maar exclusief toeristenbelasting en milieuheffing) voor 135,- euro.

Verder krijgt u een voordeelbon op een maaltijd bij Café Restaurant 't Knooppunt te Havelte en 10% korting op een week fietshuur (tour, ATB of elektrisch) bij Vredenburg Tweewielers te Havelte. Uw fietsen staan dan klaar bij uw aankomst op onze camping.

Wilt u Drenthe inderdaad eens gaan bekijken vanaf de fiets? Boek dan direct dit extra voordelige fietsarrangement! U zult er geen spijt van krijgen. Sterker nog, wedden dat u terugkomt, want heel eerlijk...eigenlijk is een week te kort.
Het fietsarrangement kan geboekt worden geduerende de hele maand juni.

Dit fietsarrangement in Drenthe is direct online te boeken.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1