Een rustige camperplaats in Drenthe op Camping Jelly’s Hoeve

camperplaats camping drenthe 300 18Camperaars die op zoek zijn naar een camperplaats in Drenthe zijn van harte welkom op Camping Jelly’s Hoeve in Havelte. Bij ons verblijft u op een gewone kampeerplaats op de camping, waardoor u optimaal kunt genieten van de gezellige kampeersfeer. Voor alle campers hebben wij geschikte camperplaatsen op een sfeervol kampeerveld. Voor de grootste campers nabij de ingang zodat u makkelijk in en uit kunt rijden.

Camping Jelly’s Hoeve is een camping speciaal voor mensen die op vakantie gaan zonder kinderen. Bij ons staan rust, natuur en gastvrijheid dan ook centraal. Te midden van maar liefst 3 Nationale Parken is de camping de perfecte verblijfplaats voor een kort of lang verblijf op een camperplaats in Drenthe. En wilt u even een boodschap doen, lopend of met de fiets, dan treft u een supermarkt, bakker en slager op 900m afstand van de camping.

Speciale voorzieningen voor de camperplaatsen in Drenthe

faciliteiten camperserviceplaats 300 01Alle camperplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra. Daarnaast hebben wij een speciaal camperservicestation waar u uw vuilwatertank en chemisch toilet kunt legen en schoon water kunt tappen.

Er zijn diverse faciliteiten voor fietsliefhebbers. Zo kunt u uw fiets stallen in de overdekte fietsenstalling en hier indien gewenst gebruik maken van het oplaadpunt voor elektrische fietsen. MTB’ers kunnen op het camperservicestation hun fiets schoonspuiten na een uitdagende tocht door de natuur. Uiteraard hebben wij op de receptie diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar en kunnen we u alles vertellen over de mooiste plekjes in Drenthe.

Een dag begint goed met een heerlijk ontbijt. Op de receptie kunt u daarom dagelijks vers afgebakken broodjes halen en een krant. De broodjes kunt u eenvoudig bestellen via onze gratis App. En wilt u tijdens uw vakantie even uw e-mail checken, dan kunt u gebruik maken van het uitstekende Wifi-netwerk op de camping.

Camperplaats in Drenthe reserveren

Wilt u meer weten over onze camperplaatsen, neem dan contact met ons op. Wanneer u een reservering wilt maken kunt u dit eenvoudig online doen of contact met ons opnemen.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1