fbpx

Kamperen zonder kinderen op camping Jelly's Hoeve

Camping Jelly's Hoeve is gelegen in het mooie Havelte en biedt kampeerders vele mogelijkheden. Om u nog meer rust en privacy te kunnen bieden richten wij ons, als enige camping in Drenthe, op mensen die kamperen zonder kinderen.

Kamperen zonder kinderen: rust, ruimte, natuur en goede voorzieningen

Dat is wat wij u bieden.Onze kampeerplaatsen – met 10 ampère elektra - zijn ruim van opzet en voorzien van mooie groene hagen. Bij ons kunt u dan ook zeer comfortabel kamperen op 'uw eigen plek'.De camping ligt midden in de natuur aan de rand van het mooie dorp Havelte. Vanaf de camping stap u direct de natuur in. De natuur biedt u veel mogelijkheden om aangenaam te wandelen en te fietsen. Havelte ligt in de 'Parel van Drenthe' en is één van de mooiste gebieden van de provincie Drenthe.

De voorzieningen op onze camping zonder kinderen zijn helemaal ingericht op een ontspannen vakantie. Wat dacht u van uitstekende Wifi op elke plek, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, dagelijks verse broodjes en de krant. Lees meer over de voorzieningen op onze camping.

Er-op-uit in Havelte en omstreken

In Havelte en omstreken heeft u vele mogelijkheden om een ontspannen vakantie te beleven. Niet alleen op gebied van uitstapjes maar heerlijk culinair uit eten in Havelte behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de vele mogelijkheden die Havelte en omgeving u te bieden hebben.

Ervaar, beleef en geniet van kamperen zonder kinderen

Ervaar zelf hoe het is om te kamperen zonder kinderen. In het voor- en naseizoen bieden wij aantrekkelijke arrangementen voor een heerlijk ontspannen vakantie. Camping Jelly's Hoeve en de omgeving van Havelte bieden u alles om tot rust te komen en optimaal te kunnen genieten van uw vakantie. Reserveer online uw vakantie en ervaar het zelf.

Logo award Gold1

Gebruik nu

Onze app

Bekijk de webapp

Maak een

virtuele tour

Bekijk video
Newsletter
  • Bottom-slider-1