Kleine camping in Drenthe Jelly's Hoeve

kleine camping drentheKleine camping in Drenthe gezocht voor een fijne vakantie boordevol rust? Op Camping Jelly's Hoeve in Havelte geniet u van de rust, ruimte en natuur. Camping Jelly's Hoeve ligt te midden van de ‘Parel van Drenthe’. Vanaf onze kleine camping fietst of wandelt u zo de natuur in. De fiets- en wandelroutes in de nabij gelegen Nationaal Parken bieden u de mogelijkheid om de prachtige omgeving verder te verkennen.

Kamperen op Camping Jelly's Hoeve biedt u de rust die u zoekt voor uw vakantie op een kleine camping in Drenthe!

Voorzieningen afgestemd op de wensen van onze gasten

Op onze kleine camping in Drenthe spelen rust en privacy een belangrijke rol. Onze camping is er dan ook speciaal voor mensen die gaan kamperen zonder kinderen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Op de camping treft u een bibliotheek waar u gratis boeken en DVD's kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende wifi. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Kamperen zonder kinderen op een kleine camping in Drenthe

Wij richten ons specifiek op gasten die zonder kinderen willen kamperen. Daardoor biedt onze camping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Er zijn dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen. Kinderen onder de 18 mogen bij ons niet overnachten.

Een dagje eropuit in Drenthe

kleine camping drentheDe provincie Drenthe heeft een hoop te bieden wanneer u er een dagje op uit wilt gaan. Actief of ontspannen, cultuur of museum, voor jong en oud, er is van alles te beleven. Onze kleine camping ligt bijvoorbeeld vlakbij de mooie golfbaan van Havelte. Of ga een dagje winkelen in Meppel, Assen, Hoogeveen of Zwolle. Havelte heeft ook veel te bieden wanneer u culinair uit eten wilt of uw maaltijd wilt afhalen.

Op onze omgevingspagina leest u alles over de mogelijkheden die Havelte en Drenthe bieden.

Beleef het zelf op kleine camping Jelly's Hoeve!

Wilt u een kijkje nemen voordat u komt kamperen zonder kinderen op onze kleine camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag voor een rondleiding.

Jelly's Hoeve biedt service en gastvrijheid!

  • Kampeerplaatsen met 10 ampère elektra
  • Uitstekende Wifi op het gehele terrein
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
  • Bibliotheek met gratis boeken-, tijdschriften- en DVD uitleen
  • Toeristische informatie en folders op de receptie
  • Wandel- en fietsknooppuntkaarten, GPS routes
  • Dagelijks verse broodjes en kranten

Kamperen op onze kleine camping in Drenthe, dat is pas genieten!

Newsletter
  • Bottom-slider-1