Kleine camping in Drenthe Jelly's Hoeve

kleine campingAls u op vakantie wilt naar een kleine camping in Drenthe en rust bovenaan uw wensenlijst heeft staan dan is de kleine camping Jelly’s Hoeve in Havelte zeker aan te bevelen.

Camping Jelly's Hoeve ligt aan de rand van Havelte, midden in de ‘Parel van Drenthe’. Vanaf onze camping in Drenthe fietst of wandelt u direct het mooie natuurgebied in. In de omgeving liggen maar liefst 3 Nationale Parken. Onze fiets- en wandelroutes bieden u de mogelijkheid om de mooie omgeving verder te verkennen.

Kamperen op onze kleine camping biedt u de rust die u zoekt voor uw vakantie!

Voorzieningen afgestemd op de wensen van onze gasten

Op onze kleine camping in Drenthe spelen rust en privacy een belangrijke rol. Onze camping is er dan ook speciaal voor mensen die gaan kamperen zonder kinderen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

Op de camping treft u een bibliotheek waar u gratis boeken en DVD's kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien vanuitstekende Wifi. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Kamperen zonder kinderen op een kleine camping

Wij richten ons specifiek op gasten die zonder kinderen willen kamperen. Daardoor biedt onze camping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Er zijn dan ook geen faciliteiten die gericht zijn op kinderen. Kinderen onder de 18 mogen bij ons niet overnachten.

Een dagje eropuit in Drenthe

kleine campingDe provincie Drenthe heeft een hoop te bieden wanneer u er een dagje op uit wilt gaan. Actief of ontspannen, cultuur of museum, voor jong en oud, er is van alles te beleven. Onze kleine camping ligt bijvoorbeeld vlakbij de mooie golfbaan van Havelte. Of ga een dagje winkelen in Meppel, Assen, Hoogeveen of Zwolle. Havelte heeft ook veel te bieden wanneer u culinair uit eten wilt of uw maaltijd wilt afhalen.

Op onze omgevingspagina leest u alles over de mogelijkheden die Havelte en Drenthe bieden.

Beleef het zelf op onze kleine camping in Drenthe

Wilt u voordat u komt kamperen op Jelly's Hoeve in Drenthe onze camping zelf bekijken? Neem dan contact met ons op en wij ontvangen u graag voor een rondleiding.

Jelly's Hoeve biedt service en gastvrijheid!

  • Kampeerplaatsen met 10 ampère electra
  • Wifi op het gehele terrein
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
  • Bibliotheek met gratis boekenuitleen
  • Toeristische informatie en folders op de receptie
  • Wandel- en fietsknooppuntkaarten
  • Dagelijks verse broodjes en kranten

Dat is pas service!

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1