Vakantie op een camping zonder kinderen in Drenthe op Camping Jelly’s Hoeve

kamperen zonder kinderen 300 21Kamperen op een camping zonder kinderen in Drenthe? Kom naar Camping Jelly’s Hoeve! Op onze kleine groene camping in Drenthe staan rust, natuur en gastvrijheid centraal.

Alle ingrediënten voor een rustige, vakantie zijn aanwezig: omringd door 3 Nationale Parken, gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het dorp met prima eetgelegenheden en supermarkt. Uitstekend sanitair en uitstekende WiFi. Ervaar het zelf en geniet van een heerlijke vakantie op een camping zonder kinderen!

Kamperen op een camping zonder kinderen in Drenthe

De 43 kampeerplaatsen zijn gelegen op een aantal kleine kampeervelden. Alle kampeerplaatsen zijn omringd door groen en afgescheiden van elkaar door hagen waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. Uiteraard zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig; elektra, water, nieuw sanitair, uitstekende wifi en diverse faciliteiten voor fietsliefhebbers. Lees meer over de kampeerplaatsen en onze aantrekkelijke arrangementen.

Comfortabele vakantie appartementen

appartement huren drenthe 300 01De vakantie appartementen in de boerderij zijn de ideale verblijfplaats voor een ontspannen vakantie in Drenthe. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken.

Gelegen aan de rand van de camping, met eigen terras, geniet u optimaal van rust, comfort en uiteraard onze gastvrijheid.

Ervaar, beleef en geniet op onze camping zonder kinderen

prachtige omgevingcamping jellyshoeve havelte 300 23Havelte ligt midden in de ‘Parel van Drenthe’, een unieke omgeving gelegen te midden van maar liefst 3 Nationale Parken: Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld. Daarnaast grenst de camping aan het natuurgebied Holtingerveld. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Bewonder de grote hunebedden aan de rand van de heide van Havelte.

Ook een bezoek aan Meppel, Steenwijk en de pittoreske brinkdorpjes in Drenthe zijn zeer de moeite waard. Tijdens uw vakantie op onze camping kunt u vele onvergetelijke uitstapjes maken en genieten van heerlijk eten in een van de restaurants in Havelte, gelegen op loop- of fietsafstand van de camping. Kortom, ervaar, beleef en geniet!

Logo award Gold

kamperen
huren
9,1 328 beoordelingen

Download nu

Onze app

androidapple

Maak een

virtuele tour

Bekijk video

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in:

  • Bottom-slider-1