fbpx

Adult only camping Jelly’s Hoeve in Drenthe

adult only campingKamperen op een adult only camping in Drenthe? Kom naar Camping Jelly’s Hoeve! Op onze kleine camping voor volwassenen staan rust, natuur en gastvrijheid centraal. Onze camping is dan ook dé plek voor vakantieliefhebbers die ontspannen vakantie willen vieren.

Alle ingrediënten voor een comfortabele vakantie zijn aanwezig. Zo is onze camping omringd door 3 Nationale Parken, gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het dorp met diverse eetgelegenheden en een grote supermarkt. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat u een comfortabele en onbezorgde vakantie beleeft op onze adult only camping in Drenthe!

Kamperen op een adult only camping in Drenthe

Op onze adult only camping in Drenthe kunt u onder andere genieten van een rustige kampeervakantie voor volwassenen. De 42 kampeerplaatsen zijn gelegen op een aantal kleine kampeervelden. Alle kampeerplaatsen zijn omringd door groen en door hagen van elkaar gescheiden, waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. Uiteraard zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig; elektra, water, modern sanitair, uitstekende wifi en diverse faciliteiten voor fietsliefhebbers. Lees meer over onze aantrekkelijke arrangementen.

Adults only vakantie in één van onze comfortabele vakantiehuisjes

comfortabel vakantie appartement huren drentheOnze vakantiehuisjes zijn de ideale verblijfplaatsen voor een ontspannen vakantie. Deze vakantie appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken.

Door de ideale ligging en omringd door natuur bieden de vakantiehuisjes een unieke belevenis. Geniet optimaal van de rust, comfort en uiteraard onze gastvrijheid.

Ervaar, beleef en geniet op onze kleine camping voor volwassenen

camping voor volwassenen drentheHavelte ligt midden in de ‘Parel van Drenthe’, een unieke omgeving gelegen te midden van maar liefst 3 Nationale Parken: Drents Friese Wold, Weerribben en Dwingelderveld. Daarnaast grenst de camping aan het natuurgebied Holtingerveld. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandel- of fietstocht. Bewonder de grote hunebedden aan de rand van de heide van Havelte.

Ook een bezoek aan Meppel, Steenwijk en de pittoreske brinkdorpjes in Drenthe zijn zeer de moeite waard. Tijdens uw vakantie op onze camping kunt u vele onvergetelijke uitstapjes maken en genieten van heerlijk eten in een van de restaurants in Havelte, gelegen op loop- of fietsafstand van de camping. Kortom: ervaar, beleef en geniet van een fantastische vakantie op onze kleine camping voor volwassenen.

Wilt u meer weten over een vakantie op onze adult only camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Logo award zilver2

kamperen
huren

Gebruik nu

Onze app

app nl. resjpg

Bekijk de webapp

Maak een

virtuele tour

Bekijk video
Newsletter
  • Bottom-slider-8
  • Bottom-slider-4
  • Bottom-slider-3
  • Bottom-slider-7